Ideiglenes házirend 2020. november 12-től

Kedves Sportbarátok!
A 484/2020. sz. kormányrendelet értelmében 2020. november 12-től a Tiszaújvárosi Sportcentrumban és telephelyein az alábbi ideiglenes házirend érvényes:
- A Sportcentrum zárt létesítményeiben kötelező a szájmaszk használata, ez alól természetesen kivételt képez a folyamatban lévő sportolási tevékenység.
- A Sportcentrum uszodáját és a Deák téri uszodát a lakossági úszók, a diáksportolók, az úszásoktatáson résztvevők és az egyéb uszodai tömegsport tevékenységet végzők ideiglenesen nem látogathatják.
- Azon egyesületi sportolóknak, akik a vonatkozó jogszabályok szerint versenyszerűen sportolnak biztosítjuk a Sportcentrum uszodájának látogatását az eddigi idősávokban. Az egyesületi úszásoktatásra a Kormányrendelet hatálya alatt nincs lehetőség.
- A csapatsportágak bajnoki mérkőzéseit zárt kapuk mögött rendezzük meg. A mérkőzések szervezésével kapcsolatos előírások betartása a hazai mérkőzést rendező egyesület feladata.
- Az edzéseket kérjük nagy körültekintéssel megszervezni, a foglalkozásokon csak az edzők és a sportolók vehetnek részt. A szülők, hozzátartozók nem léphetnek be a fedett létesítményekbe.
- A csapatban, csoportosan művelt szabadidős-sportolásra sem a szabadban, sem a fedett létesítményeinkben nincs lehetőség.
- Az egyéni szabadidő-sportolók az alábbi létesítményeket használhatják a Sportcentrumban: rekortán futópálya, szabadtéri kondipark.
Tudjuk, hogy nehéz lesz az előttünk álló időszak, de hisszük, hogy a fenti intézkedések mindannyiunk közös érdekét szolgálják. Kitartást kívánunk mindenkinek, vigyázzatok magatokra és sportoljatok sokat (amennyire a körülmények lehetővé teszik). Bízunk benne, hogy minél hamarabb hírt adhatunk a korlátozások feloldásáról!