A tiszaújvárosi emberek életében a sport mindig meghatározó jelentőségű volt. A város mindenkori vezetése és az itt letelepült ipari vállalatok a kezdetektől fogva igyekeztek megteremteni a kor színvonalának megfelelő tárgyi és személyi feltételeket. Az 1998-ban átadott Sportcentrum rövid idő alatt a „sportolók paradicsomává” vált, hiszen sokrétű szolgáltatásai több mint 20 sportág számára nyújtanak ideális feltételeket.
A komplexum elsősorban Tiszaújváros sokszínű sportéletét szolgálja: minden igényt kielégítő lehetőséget biztosít a város egyesületeiben sportolók eredményes felkészüléséhez, versenyeztetéséhez, de kiváló színtere az iskolai diák- és szabadidősport rendezvényeknek is. Szívesen látjuk vendégül a hazai és külföldi amatőr, illetve profi csapatok képviselőit, számukra komplex szolgáltatásokat biztosítunk.
Az átadás óta eltelt években több, mint 200 felnőtt és utánpótlás válogatott mérkőzésnek, versenynek adtunk otthont, számtalan hazai és nemzetközi edzőtáborozó csapat készült fel a legkülönbözőbb sportágakban. Mindezeken túl létesítményeink nagyszerű lehetőséget nyújtanak nem sportjellegű rendezvények lebonyolítására is (kulturális események, koncertek, kiállítások, vásárok, céges családi napok stb.).

NÉZZEN KÖRÜL A SPORTCENTRUMBAN!

A panorámafelvételek megtekintéséhez kattintson a  eyeicon ikonra a térképen.
 

AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK