MIX Röplabda torna

A verseny célja: A sportág népszerűsítése.Sportbaráti találkozó, kapcsolatok ápolása.Szórakozási és versenyzési lehetőség biztosítása.

A verseny helye: Sportcentrum játékcsarnok, edzőterem
A verseny ideje: 2009. október 10. (szombat), kellő számú csapat esetén: 10- 11. (szombat, vasárnap)
Kezdés: 2009. október 10. szombat 9. óra
Nevezési határidő: 2009. október 06.
Nevezési díj: 10.000 Ft/csapat.
Nevezési lap innen letölthető (WORD formátum)

A nevezési díj befizetése - átutalással: OTP Nyrt. 11734114-29- készpénzzel a Sportcentrum házipénztárába hétköznap 08.00- 16.00 között. A csapat nevének pontos megjelölésével és a befizető nevével!
Minden csapat visszaigazolást, számlát kap az összeg beérkezésekor!

Szállásajánlat (amennyiben a torna 2 naposra kerekedik)

A torna szervezője: Tiszaújvárosi Sport- Park Nonprofit Közhasznú Kft.
Kapcsolattartó: Lukácsné Szabó Anikó
Telefon: 49/542- 030, 70/333- 7674
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A mérkőzések közötti üres időben a Sportcentrum létesítményei különböző sportolási lehetőséget kínálnak:- uszoda szaunával, pezsgőfürdővel, teniszcsarnok, asztalitenisz- csarnok, rekortán futópálya, konditerem.A Sportcentrum közvetlen szomszédságában a Termálfürdő gyógyvizű medencéi kellemes kikapcsolódást nyújthatnak.A nyitva tartással, árakkal, ill. egyéb kérdéssel kapcsolatban, hívjatok!A verseny lebonyolítási rendje: A bajnokság szombaton - a befutó nevezések függvényében- “A” és “B” kategóriában kerül megrendezésre. Kategóriákon belül a csoportmérkőzéseket és a keresztjátékot bonyolítjuk le szombaton, vasárnap a helyosztók és a döntők zajlanak. Az „A” kategóriában bármilyen szintű és tudású csapat jelentkezhet!
A szombat esti buli a Sportcentrumban lesz!
Díjazás: Minden helyezett oklevelet, az első három helyezett serleget kap emlékül.
Szabályok: Az előző évek alapján min. 3 leány egy csapatban, általános szabályok hasonlóan a korábbi tornákon tapasztaltak alapján. Vitás kérdésben a helyszínen a szervezők döntenek.