Sportfesztivál

A sport mindenkié! Családi programok, sport, játék és szórakozás minden mennyiségben...
Találkozzunk ismét szeptember 4-én a Sportfesztiválon! Szeretettel várunk minden érdeklődőt, akik szeretnék aktívan, sok-sok sportágat és izgalmas sporteszközöket kipróbálva tölteni a napjukat!

A Sportfesztivál idején a sportcentrum létesítményeit térítésmentesen látogathatjátok, a sportprogramokon való részvétel ingyenes.

A Kowalsky Meg a Vega koncertjét tiszaújvárosi lakcímkártya (állandó és ideiglenes egyaránt) birtokában ingyenesen látogathatjátok.

A nem Tiszaújvárosból érkező vendégeink 2500 Ft-os áron válthatnak belépőjegyet, kizárólag online, a Oneticket rendszerén keresztül szeptember 3-ig (https://oneticket.hu/kowalsky-sportcentrum-210904 ). 6 éven aluli gyermekek részére nem szükséges jegyet váltani.

A jelenleg országosan érvényben lévő központi jogszabályok értelmében az alábbi feltételekkel vehettek részt a rendezvényünkön:

  • napközben a SPORTRENDEZVÉNYEKEN való részvételhez NEM SZÜKSÉGES a védettségi igazolvány
  • a KOWALSKY MEG A VEGA koncertje kizárólag érvényes VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY FELMUTATÁSÁVAL látogatható (Természetesen amennyiben időközben változik a jogszabályi környezet, úgy mi is módosítjuk a belépés feltételeit.)
kispályás foci RGB 7 tusa rgb
Nevezési lap
seniortusa RGB városi kalandozás RGB
versenykiírás
Ilyen volt 2019-ben...